top of page

PRESENTATIE.

WAAR WIJ JE MEE HELPEN.

Het verhaal is belangrijk, maar het echte werk begint pas met het meenemen van je publiek. Binnen en buiten je organisatie. KOROKI Communications helpt daarbij. Met executive coaching en training bij presentaties en media-optredens.  

​ 

Ons startpunt is altijd de vraag: welke 3 boodschappen moet jouw doelgroep in het hoofd hebben na jouw event of presentatie? Dat begint bij een krachtig verhaal en een heldere kernboodschap, afgestemd op het publiek. We vertalen dat verhaal samen met jou naar de juiste vorm voor de doelgroep. Binnen en buiten de organisatie. Door executive coaching en training bij presentaties en mediaoptredens. Met als doel verbinding. Dat is de eerste stap in het meenemen van je publiek. 

 

KOROKI Communications is ook de onestopshop bij het organiseren van events. Online en offline. Vanaf de brainstorm tot en met de uitvoering. We nemen het volledig uit handen. Want een presentatie, media-optreden, event of online productie is meer dan alleen pieken op dat moment.  Het is slechts een onderdeel van de communicatiestrategie. Wat je doet ervoor, eromheen en erna is misschien nog wel belangrijker. 

 

Daarbij is Jeroen Baardemans de presentator en moderator die met meer dan 15 jaar ervaring zorgt voor het overbrengen van het juiste verhaal, het verhaal dat de organisatie wil vertellen. Bij ieder event (online en offline), webcast, podcast of video- of tv-productie. En hij is er om de juiste vragen te stellen. Vragen waar het publiek op zit te wachten. En vragen die de gelegenheid geven om boodschap over te brengen. 

bottom of page