top of page
Schermafbeelding 2022-08-04 om 11.52.08.png

Wij zijn
KOROKI Communications. 

We helpen je met het vertellen van jouw verhaal, hét verhaal, en de strategie erachter. Het verhaal dat beweging in verandering brengt. Want zonder beweging geen resultaat.  

Eerst koffie. Want we horen graag jouw verhaal. En als we dat verhaal scherp hebben, begint het pas. Dan gaan we in drie stappen impact maken.  

 

We kijken met een integrale blik naar de gewenste communicatie. Met de juiste communicatiestrategie én het juiste communicatieproces zorgen we voor de juiste vertaling naar alle stakeholders en doelgroepen.  

Dan kijken samen hoe we de reputatie van je organisatie kunnen versterken. Niet alleen extern. Want je collega's zijn misschien wel de belangrijkste ambassadeurs van jouw verhaal. 

 

En tot slot: de presentatie van je verhaal is minstens zo belangrijk. Hoe gaan we dat verhaal vertellen? We adviseren en ondersteunen je bij de inzet van verschillende middelen zoals events en videoproducties. Maar ook bij jouw presentatie en mediaoptreden. 

  

In alles kijken we integraal naar de strategie en het proces. Interne en externe communicatie bestaan niet: het begint bij je verhaal. 

bottom of page