top of page

Communicatie

In een wereld vol uitdagingen, van kunstmatige intelligentie tot de energietransitie en de marktwerking in de zorg, staan organisaties voor flinke vraagstukken. Boze burgers, ethische dilemma's en dalende Trust Index-scores zijn slechts enkele voorbeelden hiervan. Hoewel we beseffen dat deze uitdagingen niet alleen met communicatie op te lossen zijn, geloven we sterk in de impact die strategische communicatie kan hebben. Want wat je zegt, wat je doet, en hoe scherp je maatschappelijke 'antennes' zijn afgesteld, bepaalt of uitdagingen kansen kunnen worden.

pedestrians-400811_1280.jpg

De juiste gesprekken voeren

KOROKI helpt mensen en organisaties - grote corporates, start-ups, non-profits en alles daar tussenin - om de juiste gesprekken met elkaar te voeren. Gesprekken die leiden tot meer begrip, meer verbinding en bovenal, beweging. We hechten waarde aan gesprekken die ertoe doen, die bijdragen aan oplossingen voor de grote uitdagingen waar onze klanten voor staan. We doen niet aan communiceren om het communiceren - wij gaan voor doordachte, zinvolle acties. En daarin denken we van A (onderzoek) tot Z (implementatie) met je mee, op inhoud én op proces.  

Door middel van een langetermijnstrategie

Dat kan alleen maar met een langetermijnstrategie. Want laten we eerlijk zijn, Rome is niet in één dag gebouwd; dat vergt geduld en vooral een duidelijk plan. Een strategie die aangeeft waar we nu zijn, waar we naartoe gaan, en hoe we daar gaan komen. Zo ontstaat een samenhangend geheel waarin elke actie betekenis krijgt. Zo voer je de juiste gesprekken met elkaar. 

Met een integrale benadering

En daarvoor hanteren we een integrale benadering, op alle onderdelen van communicatie, op inhoud en op proces. Wanneer je communiceert, heb je te maken met allerlei elementen die op elkaar inwerken en moeten worden meegenomen. Je stakeholders, je interne communicatie, je externe communicatie, de maatschappij, je eigen strategische doelstellingen, je reputatie - het is nogal wat. Wij zijn ervan overtuigd dat voor doeltreffende communicatie een integrale benadering nodig is, eentje die al deze aspecten in overweging neemt. Alleen zo kun je bouwen aan een krachtige, geloofwaardige reputatie op de lange termijn. 

En dat advies? Dat brengen én implementeren we als communicatiepartner, niet als externe consultant. Waarbij we een dosis Brabantse nuchterheid combineren met een strategische blik.  

Koffie?

Een keer sparren over jouw communicatie-uitdaging? Of een keer kletsen over het communicatievak? Onze deur aan de Boschstraat in het bruisende Breda staat open. En de koffie staat klaar. 

bottom of page