top of page

Presentatie

Bij een krachtig verhaal hoort een even krachtige presentatie. Want het vormgeven van het verhaal is één, het op de juiste manier brengen van het verhaal vormt de essentiële tweede stap. Daarmee zorg je ervoor dat je je publiek meeneemt. En dat begint bij de vraag: welke drie boodschappen moeten in het hoofd van je doelgroep blijven hangen na je presentatie of verhaal? Dat start met een doordacht verhaal en een heldere kernboodschap, afgestemd op het publiek. Samen met jou vertalen we dat verhaal naar de juiste vorm. 

image.png

Media- en presentatiecoaching

Met onze media- en presentatietrainingen stomen we je klaar voor het voeren van de juiste gesprekken. Of dat nu op het podium van een event is, voor de camera, aan een talkshowtafel, in de vergaderzaal van je eigen organisatie, of ergens anders.  

Liever iemand anders op het podium? 

Met ruim 15 jaar ervaring in presentatie en moderatie staat collega Jeroen Baardemans klaar om het stokje van je over te nemen. Jeroen heeft meer dan 15 jaar ervaring in het voeren van de juiste gesprekken op het podium, als presentator en moderator. Of het nu online of offline is, bij een webcast, podcast, video- of tv-productie - hij is er om de juiste gesprekken te faciliteren. Gesprekken die zorgen voor meer begrip, meer verbinding, en vooral beweging. 

Koffie?

Een keer sparren over jouw event? Samen kijken wat media- en presentatiecoaching jou kan brengen? Of een keer kletsen over het presentatievak? Onze deur aan de Boschstraat in het bruisende Breda staat open. En de koffie staat klaar. 

bottom of page