top of page

Nieuw in ons aanbod: De KOROKI Moderator Masterclass

De KOROKI Moderator Masterclass “In 5 stappen naar een top-event"Jezelf blijven vernieuwen. Daar helpen we onze opdrachtgevers mee én daar zijn we zelf ook dagelijks mee bezig. Zo breiden we ons trainingsaanbod steeds verder uit. Naast onze KOROKI Media- en Presentatiecoaching worden we ook steeds meer gevraagd voor trainingen voor ervaren en toekomstige moderators, hosts en dagvoorzitters.


Onlangs verzorgden we een eendaagse workshop voor een ‘klasje’ van interne moderators van een grote internationale corporate. Deze dag werd beoordeeld met een 9! De volgende serie wordt alweer gepland.


“Niets dan lof: zeer goed initiatief, kort dag en toch goed georganiseerd. Een cadeau om te mogen ontvangen! Een mooie blijk van waardering voor diegenen die deze rol op zich willen en durven nemen.”
"Actieve training, waarin je gestimuleerd werd om ‘te doen’. Inhoud was goed en ruim voldoende qua omvang voor 1 dag.”

In deze interactieve workshop word je in 5 stappen klaargestoomd om als moderator het event tot een groot succes te maken. Want een goede moderator zijn betekent meer dan alleen de vragen van een kaartje lezen. Het is een van dé bepalende factoren in het behalen van de doelstellingen van het event, bijeenkomst, interview. Online én offline.


Het programma wordt helemaal op maat gemaakt. Individueel of in een groep, in de tijd die past bij de behoefte en doelstellingen. In house of op locatie. Met 15 jaar aan ervaring op zak als moderator verzorgt Jeroen Baardemans deze workshop.

Comments


bottom of page